Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: katiusha »

Korba ma kapitalne umaszczenie! :102:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Korba jest podobna do Misi Grzegorza :szczerbaty: Namawiaj na dziewczynkę :fingerscrossed:
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Śliczne psiaki :love:
Ciekawe zakończenie spaceru.... Tak bywa :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Oj ja też bym chciała psa :love: Dzima bierz Korbe, będzie pasować do stada :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale extra taki dzień! ciekawe, czy u nas też takie coś było a ja nawet nie wiedziałam :(

Trzeba było uprowadzić Korbę :szczerbaty:

Dzima, czym Ty te kratki wycinałaś? Bo chyba zgapię od Ciebie i też wytnę, ale nie wiem czym.. zwykłymi kombinerkami? :think:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze:ale extra taki dzień! ciekawe, czy u nas też takie coś było a ja nawet nie wiedziałam :(

Trzeba było uprowadzić Korbę :szczerbaty:

Dzima, czym Ty te kratki wycinałaś? Bo chyba zgapię od Ciebie i też wytnę, ale nie wiem czym.. zwykłymi kombinerkami? :think:
Chyba będę częściej zaglądać do schroniska, żeby wyprowadzać psiaki :szczerbaty:
Kombinerkami idzie ciężko i trzeba potem wygładzić krawędzie, żeby świnka się nie skaleczyła. Jak wycinałam całe kratki, by została sama rama to zabrałam do pracy i wycięłam je szlifierką kątową.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj tak pies... U mnie będzie jak będę miała swoje mieszkanie! Nie mogę się doczekać :D
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

dortezka pisze: Dzima, czym Ty te kratki wycinałaś? Bo chyba zgapię od Ciebie i też wytnę, ale nie wiem czym.. zwykłymi kombinerkami? :think:
O mamo...zamiast kratki przeczytałam kwiatki :D
i latam po całym temacie i wnikliwie studiuje zdjęcia gdzie też te kwiatki na zagrodzie u dziewczyn są i z czego robione że Dzima te kwiatki wycinała i czemu kombinerkami a nie zwykłymi nożyczkami :glowawmur: :rotfl:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Fiona chciałabym zobaczyć Twoją zdziwioną minę :lol:

kurcze.. to nie dobrze... bo ja szlifierki nie mam.. no cóż, coś będę kombinować jednak kombinerkami (ciekawe skąd w ogóle ta nazwa.. :lol: ) bo ja chcę tylko połowę wyciąć.. najwyżej będę siedziała i pilnikiem wygładzała ostre krawędzie :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pilnikiem dasz radę tylko kup sobie taki do metalu (bo znając ciebie to będziesz "rzeźbić" tym do paznokci :laugh: )
Dziewczyny dziś miały fryzjera i manicure, chciałam je zważyć ale waga się popsuła- pokazywała 500g na Żylecie, a nie sądzę żeby obcięte kudły ważyły drugie 500g :lol: trudno trzeba kupić nową. Z kasą krucho, zapier 8-) ile się da a i tak wiecznie brakuje- 25.01 jadę na narty! Mam nadzieję, że przeżyję...niby kasa odłożona, ale ubezpieczenie auta mnie zaskoczyło w tym miesiącu :( A w kolejnym "zaskoczy" mnie opłata za semestr...
Dobra...z lepszych wiadomości to Szkatuła je coraz więcej warzyw i owoców i brzydkie bobki nie wracają tylko coś się skurczyły.
Dropsio natchnęła mnie jej pozytywnym w skutkach łączeniem i chyba na wiosnę zabiorę się za pogodzenie moich bab- jeszcze na to za wcześnie a chcę użyć "ogrodu" jako czynnika stresującego Obrazek
Mopy skrócone teraz to co najwyżej miotły
Obrazek

Pozowanie im wychodzi, ale Szkatuła nie może być obok Zuli, bo od razu zgrzyty
Obrazek

Obrazek

I jak wyglądam od tyłu? bo chyba mi będzie zimno "tam gdzie słońce nie dochodzi"Obrazek
Obrazek

Tu wyobraźcie sobie odgłos zgrzytania zębów
Obrazek

Maniek się chowa przed tym babskim gadaniem- jeszcze nie wie, że baby zaraz zostaną wypuszczone na wybieg
Obrazek

Szkatuła w swoim garażu-parkuje bobki
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”