SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-uratowana

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

katiusha

Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]

Post autor: katiusha »

:love: :love:
malina8777

Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]

Post autor: malina8777 »

:fingerscrossed:
lubię

Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-rezerwacja

Post autor: lubię »

Wiadomość dla Sroki:
pakuj manatki,
uściskaj Sarę, ucałuj dziatki
i bierz :nie_powiem:
katiusha

Sara ma dyliżans do Wrocławia w Wielki Poniedziałek :jupi: :fingerscrossed:
joanqa
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: joanqa »

Już nie możemy się doczekać. Poidełko zamontowane, nowy paśnik uzupełniony, półeczka i hamak powieszone.
Dzieci przygotowały nawet podkłady z keramzytem. Same szyły hamak i podkłady na maszynie!
Pyśka idzie dziś na obcięcie pazurków i ogólny przegląd, żeby prezentować się godnie na przyjęcie koleżanki.
malina8777

Post autor: malina8777 »

Joanqa wiem co czujesz, sama nie mogłam się doczekać Kapselka, czy później Soneta i Limeryka, wszystko zapięte na ostatni guzik i wielkie odliczanie na nadejście pociech :love: Sroka jest wyjątkowo piękną damą, uwielbiam ją :love: pomyśl o wątku, z uwagą będę śledzić co u dziewczyn :buzki:
katiusha

Sroczka już pakuje się :buzki: Powoli, narazie do pyszczka pyszności :szczerbaty: Już niedługo :pocieszacz:
katiusha

Sroczka już w nowym domku. Czekam na wieści :fingerscrossed:
joanqa
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: joanqa »

Witam,
Spieszę z wiadomościami prosto z frontu.
Sroczka dotarła do nas przed 23:00, więc i czasu na przywitanie się z domownikami miała mało. Spotkanie z Pysią było krótkie, bo dziewczyny bardzo mocno dzwoniły do siebie ząbkami. Pysia zasiusiała i oznaczyła całą podłogę na polu spotkania. Aż się dziwiłam, skąd ona tyle tego w sobie miała? Dzwonienie ząbkami przerywane było szybką konsumpcją liści cykorii. Spały oczywiście każda w swoim boksie.
Dzisiaj muszę dokupić sałaty na poprawę stosunków między pannami i ponownie powoli je sobie przedstawić.
Jak się okazało, Sroka faktycznie jest bardziej dystyngowana, niż to moje małe ziółko! Przynajmniej dość jest leżenia, a wreszcie jakaś gimnastyka dla okrągłego już brzuszka. W samotności Pyśce nawet się nie chciało obchodzić swojej kuwety. Teraz biegała zaaferowana tym, że jakaś "obca" może chcieć jej sianko wyjadać. Poza tym, jej ciekawość pierwszy raz przezwyciężyła jej niechęć do spaceru po panelach.
Sroczka na razie zerka na nas ciekawie jak z nią rozmawiamy. Pozostawiona na wybiegu sama rozluźnia się i powoli bada otoczenie.
Mam szczerą nadzieję, że się wkrótce dogadają, bo przy takiej pięknej pogodzie już niedługo zaczniemy spacerki na trawie :)
katiusha

:shock: Sroka i zgrzytanie zębów ??? Czego ją ta Sara nauczyła.. :ups: Trzymam za szybkie dogadanie :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”