Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Cwaniak, Tesia i Fiśka - już po operacji

Post autor: Anula »

Właśnie wróciliśmy od weta. Cwaniuś dostał lek przeciwbólowy i antybiotyk. Dr przemył też ropień i powiedział, że jak na 2 dni po operacji to wygląda wszystko super :yahoo:
Cwaniak to twarda sztuka, nie straszne mu zastrzyki bo igły się na nim wyginają :lol: Co nie zmienia faktu, że jak każdy facet musi się wydrzeć żeby wszyscy dookoła wiedzieli jaka krzywda mu się dzieje.
katiusha

Post autor: katiusha »

:D :fingerscrossed:
malina8777

Post autor: malina8777 »

Kochany dzielny świń :yahoo: Wiem że Cwaniak niechętny do takich akcji, ale wymiziaj pychola od cioci maliny :love:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Dziękuję Malinko :buzki: Ja ostatnio jestem dla Niego bardzo łaskawa i robię to co najbardziej on lubi, czyli trzymam się z daleka :lol: Nie miziam, nie głaszczę, nie biorę na ręce, tylko ze 2 razy dziennie rzucę okiem czy wszystko ok z jego raną. Ale za to bacznie go obserwuję, zresztą jak tu nie patrzeć na takiego przystojniaka :love:

Obrazek

Fumfuś nadal mało je. Dostał na wieczór kawałeczek buraka i selera naciowego to burak zjedzony w połowie, seler nie ruszony tak samo jak i natka pietruszki :o On kwiczy o jedzenie i jak wołam go do klatki to biegnie niby taki chętny ale później ugryzie 5 razy i tyle. Tak jakby miał chęci i apetyt a jedzenie mu nie smakowało :think: Za to dzisiaj rano zrobił pani niespodziankę i na raz zjadł połowę porcji ogórka jaką mu dałam.
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Dzisiejszy wybieg, Fisiula ma ciężko kiedy Tesia ma rujkę http://www.youtube.com/watch?v=Y-OayeTwUcM
Dla jasności na końcu filmu podniosłam rękę żeby się podrapać po nosie i taka była reakcja :levitation: Dziewczyny to straszne dzikuski, Tesia przy Cwaniaku była trochę spokojniejsza a tak to Fiśka dzikuska i Tesi się udziela :idontknow:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Co za ucieczka :lol: :lol: Co za głupolki :lol: moje też tak robią, znaczy już tylko Mietek...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
malina8777

Post autor: malina8777 »

Ale mają speeda :lol: Mnie najbardziej Chrupek śmieszy jak próbuje wystartować, bo drze zelówy w miejscu na panelach, ale tak szybko to on nie zasuwa ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Buksowanie kółeczek na panelach jest cudowne :laugh:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Byliśmy dzisiaj z Cwaniakiem na kolejnej kontroli. Wet stwierdził, że gojenie po ropniu jest fenomenalne, dostaliśmy jeszcze 3 ostatnie dawki antybiotyku i probiotyku i w środę mam podać ostatnią dawkę :D Cwaniak pewnie będzie średnio zadowolony bo probiotyk bardzo mu smakuje :lol: Ale ja za to bardzo się cieszę, że wszystko się tak dobrze potoczyło (odpukać).

Wczoraj zważyłam prośki i oto wyniki plus różnica do wagi sprzed miesiąca:
Tesia: 1149 (-51) :ok:
Cwaniak: 1085 (-58)
Fiśka: 882 (-7) no nie chce małpa jedna przeskoczyć 900 :roll:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Spokojnie, stuknie jej rok i przeskoczy 900, a nawet 1000g