Futrzane stado Paprykarza
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów
Pamiętam Wensza i rowerek
Oby więcej takich historyjek ku uciesze gawiedzi 

no dobra Paprykarz, pochwal się co tam Toffi wczoraj zmalował, bo nie wierzę, że nic 

Pati od Mili pisze:no dobra Paprykarz, pochwal się co tam Toffi wczoraj zmalował, bo nie wierzę, że nic

U nas trochę zamieszania ostatnio bo miałam zaliczenia i ostatnie egzaminy w szkole. W piatek ostatni uff
Na ognistu (aż dziwne), oprócz darcia mordy i żebractwa na szeroką skalę, Toffi nie wywynął nic. Mimo wielkich obaw mojego Małża. Ale byłam zabezpieczona
Siedział "upolowany" jak krówka na swoim "wkręcie". Do tego przez większość czasu miał kaganiec. Obok na ognisku byli jacyć rozwrzeszczeni małolaci i Toff az marzył, żeby się do nich dobrać. Robili wszystko co dla niego jest nie do pomyslenia: machali łapami, krzyczeli, zataczali się, ściskali, przewracali. Toffi "Strażnik Polany" był czujny cały czas.
Kiedy znalazłam Rudolfa, wet wpisał mu w kartę wymyśloną datę urodzin. Według niej dzisiaj Rudi ma swoje święto
Obchodzimy urodziny. Niestety na 100% nie wiemy które, ale wygląda na to, że 10-te. BAl odbędzie się w weekend.
Wszystkiego najlepszego najlepszy piesku
(Jak powtarzam moich chłopakom najlepszy z małych, rudych, z krótkim ogonkiem. Toffi jest najlepszy z brązowych "podpalanych"
)

Na ognistu (aż dziwne), oprócz darcia mordy i żebractwa na szeroką skalę, Toffi nie wywynął nic. Mimo wielkich obaw mojego Małża. Ale byłam zabezpieczona

Kiedy znalazłam Rudolfa, wet wpisał mu w kartę wymyśloną datę urodzin. Według niej dzisiaj Rudi ma swoje święto

Wszystkiego najlepszego najlepszy piesku

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Właśnie odrobiłam zaległości i przeczytałam o Wenszu i rowerku. Cała rodzina wyła ze śmiechu
Szkoda, że najmniej do smiechu to mi jest jak Toffi coś odwali. Moja mina musiała byc bezcenna jak sąsiadka zapytała czy mój pies chodzi z fretka na dwór. A to Wonsz był 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Czyżby Wonsz skurczył się do rozmiarów fretki?
Aż dziwne, że Toffi nic nie wymyślił
Rudasku wszystkiego najlepszego
Duuużo zdrówka, pełnego koszyka zabawek, mało męczącego Toffika
Kochających Dużych nie życzę bo takich masz 

Aż dziwne, że Toffi nic nie wymyślił

Rudasku wszystkiego najlepszego

Dziękuje i imieniu Rudolfa.
Toffi tylko robił papke w misce. Przepis: do miski z woda nasyp tylnimi kończynami trochę ziemi i papka gotowa
On może i by cos nawywijał ale byłam czujna i spostrzegawcza i zastosowałam nadzwyczajne środki ostrozności
Toffi tylko robił papke w misce. Przepis: do miski z woda nasyp tylnimi kończynami trochę ziemi i papka gotowa

paprykarz pisze:Dziękuje i imieniu Rudolfa.
Toffi tylko robił papke w misce. Przepis: do miski z woda nasyp tylnimi kończynami trochę ziemi i papka gotowaOn może i by cos nawywijał ale byłam czujna i spostrzegawcza i zastosowałam nadzwyczajne środki ostrozności

Sto latek!