Noga na zdjęciu cała, ani złamana ani zwichnięta, a Biance nadal przeszkadza nozka i koniecznie chce sobie ja odgryźć, dlatego też nogą ciagle jest zabezpieczona.
Jutro wizyta u weta, zobaczmy, co zobaczy na rtg...
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Niestety dr Ania równiez nic niepokojącego nie zobaczyła na zdjęciu. Noga jakby lepiej - usztywniona delikatnie opatrunkiem. Bianka ma zalecone zastrzyki na przywrócenie sprawności nerwowi oraz preparat z vit.B. Walczyny o nóżkę potrzebne.
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Połączyłam na nowo dziewczyny... nie było łatwo. Koko ma inspiracje, aby zajmować się stadem, a Bianka nie chce oddać stanowiska dowodzenia bez walki zobaczymy co z tego wyniknie
Nóżka na razie, niestety nadal bez zmian, cały czas Bianka koniecznie chce sobie ją odgryźć
Koko, niestety nadal atakuje Biankę, więc podjęłam dziś decyzję o rozdzieleniu dziewczyn.
Bianka nadal jest zarezerwowana dla p.Moniki z Gdańska, natomiast Koko spróbuję w weekend połączyć z małą gwiazdką Marą http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=6708 Obie również wstępnie rezerwuję dla sióstr z Olsztyna