Trójświń też na nim daję radęmartu.ha pisze:dzisiaj odebrałam
cierpliwie czekałam z otwarciem paczki, aż wrócę do domu, chociaż miałam ochotę już na poczcie rozerwać opakowanie![]()
i... rewelacja! pełen profesjonalizm. świnie zachwycone, pełnia relaksu osiągnięta!
podwójny zawieszany tunelo hamak jest idealnym rozwiązaniem na dwuświń! zastanawiam się nad zamówieniem potrójnego na trójświń
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
-
Libra20
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
te zadowolone rozpłaszczone miny...
wszystko jest warte tego widoku!
wszystko jest warte tego widoku!
-
Hanuta
Witam,
Jestem nowa na forum, ale od jakiegoś czasu oglądam i przeglądam i jestem zachwycona Twoimi legowiskami itp. Udzielam się bardziej na Forum dla Króliczków, ale z racji posiadania 2 świneczek zapisałam sięi tu
Zresztą zamierzam im założyć tutaj wątek, tylko muszę znaleźć więcej czasu. Do rzeczy
Potrzebowałabym w kolorach zieleń, ciemny i/lub jasny brąz legowiska dla Króliczka oraz świneczek. Myślę, że dla świnek Kapcioch byłby idealny. Problem mam tylko z wyborem dla Króliczka, bo nie wiem czy takie duże szyjesz. Poza tym chciałabym kapciocha z obrazkiem świnki albo nawet dwóch dałoby radę? A dla Króliczka myślę też nad marchewką czy sową, ale napewno musiałaby to być większa lub po prostu prostokątnym legowiskiem. Napisz co myślisz i co proponujesz. A i jeszcze jak długo trwałaby realizacja zamówienia?
Jestem nowa na forum, ale od jakiegoś czasu oglądam i przeglądam i jestem zachwycona Twoimi legowiskami itp. Udzielam się bardziej na Forum dla Króliczków, ale z racji posiadania 2 świneczek zapisałam sięi tu
-
maffinkowa
Jeszcze dostępne? Można zamawiać? ^^
-
KasPat
Jakie śliczne rzeczy na mnie czekają
Dziękuję pastuszku
już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę je na żywo 
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
MrsPerfectGirl

Tunelohamak będzie napięty, ale to lepiej, bo jak świń na górze to ten na dole nie będzie tego tak odczuwać
Może byłoby jeszcze przed 1 listopada, ale nie obiecuje.
Dwie świnki rozumiem na daszku mają być? Będą mniejsze, ale się da
Uszyje się i dla królika, tylko wymiar musisz podać czy to marchewy czy prostokątnego

Tunelohamak będzie napięty, ale to lepiej, bo jak świń na górze to ten na dole nie będzie tego tak odczuwać
Czas realizacji 2 tygodnie plusHanuta pisze:Witam,
Jestem nowa na forum, ale od jakiegoś czasu oglądam i przeglądam i jestem zachwycona Twoimi legowiskami itp. Udzielam się bardziej na Forum dla Króliczków, ale z racji posiadania 2 świneczek zapisałam sięi tuZresztą zamierzam im założyć tutaj wątek, tylko muszę znaleźć więcej czasu. Do rzeczy
Potrzebowałabym w kolorach zieleń, ciemny i/lub jasny brąz legowiska dla Króliczka oraz świneczek. Myślę, że dla świnek Kapcioch byłby idealny. Problem mam tylko z wyborem dla Króliczka, bo nie wiem czy takie duże szyjesz. Poza tym chciałabym kapciocha z obrazkiem świnki albo nawet dwóch dałoby radę? A dla Króliczka myślę też nad marchewką czy sową, ale napewno musiałaby to być większa lub po prostu prostokątnym legowiskiem. Napisz co myślisz i co proponujesz. A i jeszcze jak długo trwałaby realizacja zamówienia?
Dwie świnki rozumiem na daszku mają być? Będą mniejsze, ale się da
Uszyje się i dla królika, tylko wymiar musisz podać czy to marchewy czy prostokątnego
Do 11 listopada jak najbardziejmaffinkowa pisze:Jeszcze dostępne? Można zamawiać? ^^
-
MrsPerfectGirl
Od wczoraj czatuję na tym wątku, aby zobaczyć Twoje dzieło! Boże, Pastuszku to jest przepiękne.! Już nie mogę się doczekać przesyłki!

-
twojawiernafanka
Tylko do 11 listopada? 
-
Hawerowa
Pastuszek musi trochę odetchnąć po naszych wspaniałych zamówieniach 
-
Hanuta
Na górze, albo jedna na dole hmm zostawiam to Tobie pod rozwagę
A masz jakiś materiał żeby był zielono-brązowy. Podoba mi się kolorystyka tego ze strony 54 dla Moniqe. Choć może coś bardziej kolorowego, ale w tych kolorach?
(A co do Króliczka, to jesteś w stanie też "wydziergać" zamiast świneczki króliczka?:) fajnie by było gdyby na jego legowisku był króliczek. A co do marchewy czy legowiska prostokątnego, to zastanowię się jutro i dam znać
echh i hamaczki fajne no coż myślę