MrsPerfectGirl

Tunelohamak będzie napięty, ale to lepiej, bo jak świń na górze to ten na dole nie będzie tego tak odczuwać
Hanuta pisze:Witam,
Jestem nowa na forum, ale od jakiegoś czasu oglądam i przeglądam i jestem zachwycona Twoimi legowiskami itp. Udzielam się bardziej na Forum dla Króliczków, ale z racji posiadania 2 świneczek zapisałam sięi tu

Zresztą zamierzam im założyć tutaj wątek, tylko muszę znaleźć więcej czasu. Do rzeczy

Potrzebowałabym w kolorach zieleń, ciemny i/lub jasny brąz legowiska dla Króliczka oraz świneczek. Myślę, że dla świnek Kapcioch byłby idealny. Problem mam tylko z wyborem dla Króliczka, bo nie wiem czy takie duże szyjesz. Poza tym chciałabym kapciocha z obrazkiem świnki albo nawet dwóch dałoby radę? A dla Króliczka myślę też nad marchewką czy sową, ale napewno musiałaby to być większa lub po prostu prostokątnym legowiskiem. Napisz co myślisz i co proponujesz. A i jeszcze jak długo trwałaby realizacja zamówienia?
Czas realizacji 2 tygodnie plus

Może byłoby jeszcze przed 1 listopada, ale nie obiecuje.
Dwie świnki rozumiem na daszku mają być? Będą mniejsze, ale się da

Uszyje się i dla królika, tylko wymiar musisz podać czy to marchewy czy prostokątnego
maffinkowa pisze:Jeszcze dostępne? Można zamawiać? ^^
Do 11 listopada jak najbardziej