Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Fuffa

Re: Gliwickie stado - TESIA[*]

Post autor: Fuffa »

Dopiero teraz doczytałam... masakra, bardzo mi przykro :-\ słodka była ta kluseczka i tak ją zapamiętamy...
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Myślę, że mogę już ogłosić sukces :D
Wczoraj od rana przeprowadziłam łączenie. Najpierw na kilka godzin docierały się Fiśka i Panda. Nie było łatwo, ale po jakimś czasie był względny spokój więc dorzuciłam im Cwaniaka. Fisiulec charakter po mamusi to od razu z zębami na Cwaniaka, ale on ją znowu szybko ustawił. Postanowiłam się nie śpieszyć, wykorzystać weekend na maksa i zostawiłam ich na noc na wybiegu. Po 24h na wybiegu rano powędrowali do klatki. Mają połączone 100 i 120. Było trochę gonitwy ale szybko się uspokoiły. Mam nadzieję, że z czasem Fiśka da w końcu Pandzioszkowi spokój. Jednak mój plan na niestandardowe łączenie się powiódł, mam najwidoczniej niestandardowe świnie :lol:
Po ponad roku życia osobno dziwnie ich widzieć tak razem, no i ten żal w sercu, że kogoś tam brakuje :( Ale jest też ogromna radość, że stado w końcu nie jest dwuświniowe, że będzie nowa klatka i może z czasem ktoś nowy, komu dam nowe lepsze życie.

Wczorajszy wybieg. Cała trójka razem. Pandzioszek wymęczony przeganianiem jej z kąta w kąt.

Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Świetnie,że się udało :jupi:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Piękna trójeczka. Gratuluję łączenia :) Pandzioszka jak słodko śpi :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
katiusha

Post autor: katiusha »

YEEES!!! :yahoo:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No i piękne stado się zrobiło :D :D
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
malina8777

Post autor: malina8777 »

Super :) jeszcze raz gratuluję Aniu :shakehands:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Anula, ale super! Piękny z nich trójkącik :love:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Tydzień temu wszystko się zaczęło... moja kluseczka zachorowała... jeszcze tydzień temu siedziała koło mnie i masowałam ją po brzuchu... ehhh...

Ból w sercu pozostał i pewnie nigdy nie zniknie, ale kiedy emocje trochę opadły to muszę napisać parę słów. Należą się Wam wszystkim podziękowania. Za wsparcie, za ciepłe słowa, za to, że niby jesteśmy sobie obcy a jednak tak bliscy. Po stokroć wielkie dzięki Wam :buzki:

Ale na szczególne "publiczne" podziękowanie zasługuje Cynthia. Dziękuję za to, że powierzyłaś mi Tesię, że mogłam jej pokazać mam nadzieję trochę lepsze życie, że mogłam patrzeć w te jej ogromne oczy i głaskać do woli. Dzięki za każdy dzień z nią, chociaż nadal uważam, że dano nam zdecydowanie za mało czasu. No i przede wszystkim dziękuję za tamtą noc, za to, że odebrałaś telefon ode mnie o 3.45 w nocy, za to, że pomagałaś mi kiedy ja byłam już w rozsypce. Mój mąż wyszedł do pracy pół godziny przed tym jak zaczęło się najgorsze i gdyby nie Ty byłabym z tym sama. Dziękuję za to, że byłaś z nami po samego końca. Jeśli kiedyś znajdę w sobie siłę, żeby prowadzić DT to mam nadzieję, że chociaż w połowie dorównam Tobie. Dziękuję :buzki:

A teraz zobaczcie co dostałam Od Kakazumy. Widok Tesi bardzo mnie rozczula.

Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Cudowny rysunek
Tesiulka na zawsze zostanie w naszych sercach
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”