Dzielna swinka

zdjęcia swoje bym wkleiła ale oczywiście nie wiem jak

Moderator: pastuszek
Kochana ja korzystam ze strony fotoo.plCasia pisze: zdjęcia swoje bym wkleiła ale oczywiście nie wiem jak
Cały syf ze środka został usunięty, nie usuwaliśmy jednak torbieli kaszakowej bo sama obwódka rany była już na prawdę ogromna.lunorek pisze:Masz rację, nie było wtedy fotek Aishki... O mrok, bidulkaTak strasznie mi jej szkoda, ona taka kochana jest
Najważniejsze, że się goi wszystko. Będzie dobrze! Udało się wszystko małej do końca w środku wyczyścić?
Podejrzewam, że jak było małe to można było tym spokojnie ruszać pod skórą, ale z racji wielkości już w tym wypadku nie bylo to mozliwe. Dodatkowo było juz twarde i nabrzmiałe. Jeżeli chodzi o konsystencje to na początku maź koloru żółtawego, później kuleczki różowe a na końcu znowu maź o czarnym kolorze.Casia pisze:Nie wiem, robie wg zaleceń i cos zle pewnie robie - w każdym razie dzięki za chec pomocy. Probowałam na innych i tez noszsz nic mi się tu nie wkleja.
W każdym razie podobnie to u nas wyglądało, z tym ze diagnoza tłuszczak . Teraz tez je maja ale drobniutkie , pod obserwacja. Inaczej musiałaby prawie cała swinka być pocieta. Zastanawia mnie jaka to miało u Aishy konsytencjie, pod skóra i podczas wyciskania?
Dziękujemy kochana, potrzebujemy wielu kciuków!jolka pisze:Biedna małanieustannie trzymam kciuki za zdrówko