Światełka za tęczą [*], Radomir i Tusia

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Andzia [*], Zosia i Stefanka

Post autor: Chryzantem »

z Zosia odpukac juz wszystko w porzadku. cieszy mnie to bo ona zawsze sie zachowuje jak mlody swinek, nie lubie jak jest spieta :?
za to Stefka osiagnela sukces. robi boby gdzie popadnie, ALE polubila jedno szczegolne miejsce. jak nie tam, to obok.
i bylabym z niej bardzo dumna, gdyby nie jeden szczegol. to miejsce to miska z karmą :glowawmur:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Hahaha, daj im nową miskę, a ta niech robi za kuwetę :lol: ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Robi to PRAWIE dobrze :rotfl:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Kontakt:

Wróciłam do Katowic. tak czasami w życiu bywa, coś się kończy coś zaczyna...
teraz nie dość, że mam swoje wieprze to jeszcze mama mi Klarę podrzuci :glowawmur:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Chryzantem pisze:Wróciłam do Katowic. tak czasami w życiu bywa, coś się kończy coś zaczyna...
teraz nie dość, że mam swoje wieprze to jeszcze mama mi Klarę podrzuci :glowawmur:
Tak własnie jak powiedziałaś rożnie w życiu się dzieje.. a kto to jest Klara?? powodzenia.. :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Kontakt:

Klara to świnka morska mojej mamy :102:
dominika45

Post autor: dominika45 »

No to będzie wesoło!!! :102:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Kontakt:

no wesoło... bo one się ze Stefką nienawidzą i nie mogą być razem na wybiegu... a Zośka jest neutralna ale i tak obrywa rykoszetem :roll:
katiusha

Post autor: katiusha »

Obrazek Coś się kończy i też zaczyna.
Za dziewczyny, co by się dogadały :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Chryzantem
Kontakt:

niestety dziewczyny się nie dogadają, wiec puszczane są na kanapę każda na swoim kocu, przedzielonym kołdrą. Zośka parę razy i tak poszła na wycieczkę do Klary, ale dostała po pysku i się jej odechciało :roll:

kupiłam wczoraj poidło dla moich, takie piękne, półlitrowe. zadowolona byłam jak nie wiem co, że w końcu im starczy picia na dłużej, i w ogóle.
Klara za to dostała ich stare poidełko, bo nagle się okazało że potrafi pić nie tylko z miseczki :lol: poszłam spać, dzisiaj rano wstaję zobaczyć jak dziewczynom poszło picie a tu pod poidłem wielki kopiec kreta - cała woda się wylała/przeciekła do klatki... :glowawmur:
wymieniłam na stare, Klara dostała jakieś inne poidło co znalazłam, a te nowe leży. lubię takie poranki :roll: i połowa drybedu do wyschnięcia.

ps jak zobaczyłam ceny karmy w zoologu to aż mi się odechciało. we Mszczonowie w miejscowym zoologu płaciłam 15 złoty za małą paczkę CN, tutaj w Kakadu sobie zaśpiewali 21 i 23 za Re-Balance.
38 złoty w Świstaku za 2,5kg a w Kakadu nawet nie wiem, bo nie było oczywiście :x
następnym razem biorę przez neta. i wciąż szukam sklepu, gdzie będzie Węgrowskie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”