Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Miał wyciętego guza wraz z kanałem słuchowym zaatakowanym przez niego. Bardzo trudna i długa operacja. Bardzo ciężko mu do siebie dojść, pocieszające jednak, że ma ogromny apetyt.
Ano takmartuś pisze:Czyli Eris dorobiła się kolejnego futrzaka

Etycja, pisz co u Kluska. Cały czas ślę dobre myśli

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
Jesteśmy umówieni na za tydzień na zdjęcie szwów. Zapisałam się do doktora Barana mimo, że pani Piątkowska odebrała telefon. Z kilku przyczyn wolę, żeby to on jednak obejrzał uszy Kluskowi, mam nadzieję, że nie będzie rozlewu krwi.
Z tego co widzę, mój mały kosmita ma już po dziurki w nosie (a są one duuże), noszenie kołnierza, który swoją drogą dziś się przydaje jak znalazł, bo przynajmniej nic mu nie napada do środka. Kłopot jest jednak z czyszczeniem drugiego ucha i myciem właściwego bez zdejmowania no i wentylacja do kitu. Słowem, Kluch robi wszystko, żeby połamać przeszkodę a ja, żeby jednak utrzymać ją w jednym kawałku. Oj będzie wielkie szczęście gdy będzie już po. Byle nie okazało się, że drugie ucho wygląda podobnie, bo to są moje mega obawy.
Z tego co widzę, mój mały kosmita ma już po dziurki w nosie (a są one duuże), noszenie kołnierza, który swoją drogą dziś się przydaje jak znalazł, bo przynajmniej nic mu nie napada do środka. Kłopot jest jednak z czyszczeniem drugiego ucha i myciem właściwego bez zdejmowania no i wentylacja do kitu. Słowem, Kluch robi wszystko, żeby połamać przeszkodę a ja, żeby jednak utrzymać ją w jednym kawałku. Oj będzie wielkie szczęście gdy będzie już po. Byle nie okazało się, że drugie ucho wygląda podobnie, bo to są moje mega obawy.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
martuś pisze:Trzymamy żeby Twoje obawy się nie potwierdziły![]()
![]()

- etycja
- Kontakt:
Dzięki. Jeszcze trochę. Klusek już bardzo niegrzeczny, oby nie trzeba kołnierza nosić jeszcze tydzień, bo oboje oszalejemy.
Z fajnych niusów, jutro przyjedzie wreszcie wyczekiwany owies od Pana Roberta. Będzie radość wielka.
Z fajnych niusów, jutro przyjedzie wreszcie wyczekiwany owies od Pana Roberta. Będzie radość wielka.
- etycja
- Kontakt: