Moje kochane świnki (po)morskie..
Moderator: silje
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Moje kochane świnki (po)morskie..
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Dzięki wielkie
Kazik jakby lepiej- trochę sam je, ratunkowej ze strzykawki wcale nie chce i wypluwa. Masę delikatnie odbudował - w najlepszym swoim czasie ważył ok.1150g, aktualnie ma 927g. Ale było gorzej (897). Mam nadzieję, że się jednak pozbiera przy tym antybiotyku. W każdym razie nie wygląda na takiego, który na się zamiar poddać.
A Biszkopt.. tuczę dalej. Nic się nie bierze do samodzielnego jedzenia.. Ale waga niezła jak na okoliczności- 1001g.
Dr Kliszcz nie odpisał mi konkretnie co zobaczył na dosłanych zdjęciach, ale konsultował się z dr Judytą. Wszystko wskazuje jednak na to, że ropień jest i że trzeba będzie usunąć zęba. Albo i dwa.. W każdym razie plan jest taki, że we wtorek jedziemy na badanie do dr Kliszcza i jeśli zabieg będzie konieczny- prosiak zostaje. Zabieg będzie robiony w środę o 16.00.. Jeszcze nie wiem jak to wszystko logistycznie rozwiążę, ale muszę dać radę. Na tą chwilę (z resztą będzie to zapewne najlepsze rozwiązanie) po wtorkowym badaniu planuję zostawić go w hoteliku Puchata Chata- prowadzi go lekarz wet (Joanna Strąk)- będzie dopilnowany pod kątem karmienia i leków przed i po zabiegu. Choćbym chciała zostać w tej Warszawie tyle, ile trzeba, aby to wszystko pozałatwiać i z nim stale być, to nie mogę.. Mam nadzieję, że mi te wszystkie plany wypalą i Biszkopt wróci szczęśliwie do domu.
Fotki na razie takie tylko z telefonu, bo mi komp nie czyta karty z aparatu.
Śpi na poduszce elektrycznej po bad rtg na wziewie u dr Judyty

Dokarmiamy się

Kazik jakby lepiej- trochę sam je, ratunkowej ze strzykawki wcale nie chce i wypluwa. Masę delikatnie odbudował - w najlepszym swoim czasie ważył ok.1150g, aktualnie ma 927g. Ale było gorzej (897). Mam nadzieję, że się jednak pozbiera przy tym antybiotyku. W każdym razie nie wygląda na takiego, który na się zamiar poddać.
A Biszkopt.. tuczę dalej. Nic się nie bierze do samodzielnego jedzenia.. Ale waga niezła jak na okoliczności- 1001g.
Dr Kliszcz nie odpisał mi konkretnie co zobaczył na dosłanych zdjęciach, ale konsultował się z dr Judytą. Wszystko wskazuje jednak na to, że ropień jest i że trzeba będzie usunąć zęba. Albo i dwa.. W każdym razie plan jest taki, że we wtorek jedziemy na badanie do dr Kliszcza i jeśli zabieg będzie konieczny- prosiak zostaje. Zabieg będzie robiony w środę o 16.00.. Jeszcze nie wiem jak to wszystko logistycznie rozwiążę, ale muszę dać radę. Na tą chwilę (z resztą będzie to zapewne najlepsze rozwiązanie) po wtorkowym badaniu planuję zostawić go w hoteliku Puchata Chata- prowadzi go lekarz wet (Joanna Strąk)- będzie dopilnowany pod kątem karmienia i leków przed i po zabiegu. Choćbym chciała zostać w tej Warszawie tyle, ile trzeba, aby to wszystko pozałatwiać i z nim stale być, to nie mogę.. Mam nadzieję, że mi te wszystkie plany wypalą i Biszkopt wróci szczęśliwie do domu.
Fotki na razie takie tylko z telefonu, bo mi komp nie czyta karty z aparatu.
Śpi na poduszce elektrycznej po bad rtg na wziewie u dr Judyty

Dokarmiamy się

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
undead
Milka i Toffi też trzymają kciuki za szybki powrót do zdrowia 
- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Trzymam mocno kciuki za chłopaka, będzie dobrze!
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
- Edix
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Biedny Biszkopcik... oby wszystko było dobrze 
Muffin Szila Szarliz Grażyna Suzi
EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)
EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)