Moje kochane świnki (po)morskie..

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Katia69

Re: Moje kochane świnki (po)morskie..

Post autor: Katia69 »

Teraz to już musi być dobrze,nie ma innej opcji :ok: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Jak dobrze, że już po wszystkim. Niech chłopcy wracają do formy :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Super :) aż serce rośnie na wieści o "lepszym" Biszkopciku :) a Kazik po wczorajszym zabiegu faktycznie pałaszował przez jakąś godzinkę, potem już spokojnie, następnie o 3 nad ranem znów ruszył na nocny żer ;) dziś w ciągu dnia niestety było gorzej, jedzenie nie interesowało go prawie wcale, nawet ulubiona cukinia została tylko trochę skubnięta, co było pewnie spowodowane zaprzestaniem działania leków p/bólowych. Wizyta u dr Judyty przebiegła pomyślnie - dr oczyściła rankę z resztek skrzepu (całe szczęście małego! bo rano byliśmy z Michałem "złymi ludźmi" i pogrzebaliśmy odpowiednio w tej ranie, by się nie zasklepiła) ropy na szczęście też nie było :D Kazik okazał się naprawdę super dzielnym małym pacjentem - ani razu się nie poskarżył przy czyszczeniu. Wszyscy byliśmy pod wrażeniem odwagi i hartu ducha;) dr podała kolejny zastrzyk p/bólowy i Kazik po powrocie do domu znów przypomniał sobie, że jedzenia jest naprawdę spoko;) Dodatkowo pomógł fakt, że przestawiliśmy mu klatkę do pokoju, w którym bytują nasze chłopaki, więc Kazik jeszcze bardziej się ożywił jak usłyszał i zobaczył inne prosiaki :) jutro Michał pojedzie z nim do dr Judyty na 10, bo szybszy zastrzyk p/bólowy = szybsze zabranie się za jedzonko;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Poszaleliśmy na sesji zdjęciowej Kazika - efekt widoczny powyżej ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Edix
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Edix »

Bardzo się cieszę z powodu lepszych wieści o Biszkopciku i Kaziku. Oby tak dalej chlopaki :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Muffin Szila Szarliz Grażyna Suzi

EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Wygląda bardzo dziarsko!
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Dziwnie wygląda bez futra na połowie twarzy, ale nic to- dla mnie i tak jest piękny :) . Tęsknię za nim bardzo, a Norman na pewno jeszcze bardziej. Tęskni też mój syn (stary koń) za Misiem Różowe Ucho. Jak się przed chwilką od Ewy dowiedziałam- dr Judyta chce Kazika jeszcze raz obejrzeć i wyczyścić w sobotę. Nie ma sensu targać go w te i we wte- posiedzi zatem jeszcze w Gdyni te dwa dni. A w sobotę jadę w te pędy po miśka.

Jeśli chodzi o Biszkopta, to nadal nic nie je, siedzi w domku i nie chce z nikim gadać. Wygląda jednak lepiej- broda sucha i oczka bystrzejsze. Podaję leki, karmię i czekam na efekty.

Ed. Na przedostatnim zdjęciu do Kazika zagląda Gajusz, mój były tymczasek <3 . Piękniś!
Może myśli, że nowy kumpel do niego przyjechał?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +12 w DT
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Trzymamy nadal :fingerscrossed:. Biszkopcik pewnie czasu troszkę potrzebuje, jak miał taki bałagan w pyszczku. Nasza Tosia była tydzień temu u dr Kliszcza i dopiero zaczyna coś więcej i chętniej jeść.
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

:fingerscrossed: za apetyt biszkopta. W końcu dobre wieści w sprawie chłopaków
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super wieści :102:
Zdrówka dla Biszkopta i Kazika :buzki:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”