Ośmioro wspaniałych - w tym 5 małych prosiakowych panienek
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Zuzia&Władzia
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Wielka szóstka - w tym trzy małe prosiakowe panny
Wcześniej tak nie rosła. Dostawiłam drugą miskę na warzywa i zmieniłam karmę. Dziś się zawzięłam i uszyłam nowy komplet mebelków. Biega jak szalona
Chyba ze szczęścia. Zaraz te 30g spali.

Nie martw się,nic nie spali. Moje wiecznie rozrabiają i brykają a mimo to niezłe już są kluski

- Zuzia&Władzia
- Kontakt:
Nie byłabym taka pewna. Ona wciąż biega. Mi się od tego w głowie kręci
Jeszcze jej się nie znudziło. Zuzia jak zwykle to olewa a Władzia wycofała się do tunelu bo ostatnio boi się jej podskakiwać.

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
To się ciesz, bo za jakiś czas to będzie tylko plackiem leżeć 

Moje ciągle urządzają niezłe rajdy,czasem tak szaleją po kuchni że boję się wejść by którejś nie zdeptać bo za nimi nie nadążam. A jak zdejme barykade z wejścia do kuchni i wpadną do pokoju to jest istny armagedon 

- Zuzia&Władzia
- Kontakt:
Chciałabym żeby moje tak sobie hasały całą dobę po mieszkaniu
Niestety okazuje się ,że nie tylko kot ale i psy chcą je zjeść
Na szczęście klatka ich wcale nie interesuje. Tylko jak wyjmę świniaki. Kotka czasem zajrzy ale się jej nie boją za to ona ucieka jak podejdą do krat. Na wszelki wypadek jak wychodzimy na dłużej zamykamy ją w drugim pokoju. To samo jak jest pora na wybieg panienek. Nemi od razu wie gdzie jej miejsce jak tylko rozkładam koce świnek. Psy jeszcze nie zrozumiały. Wciskają nosy pod drzwi i chcą żeby je do maluchów wpuścić. Nie ma tak dobrze
Mąż próbował im pokazać świnki z bliska to cieszą się jak głupie i kłapią zębami. To nie zabawki. Nie umiecie się zachować to siedzicie w pokoju 

Na szczęście klatka ich wcale nie interesuje. Tylko jak wyjmę świniaki. Kotka czasem zajrzy ale się jej nie boją za to ona ucieka jak podejdą do krat. Na wszelki wypadek jak wychodzimy na dłużej zamykamy ją w drugim pokoju. To samo jak jest pora na wybieg panienek. Nemi od razu wie gdzie jej miejsce jak tylko rozkładam koce świnek. Psy jeszcze nie zrozumiały. Wciskają nosy pod drzwi i chcą żeby je do maluchów wpuścić. Nie ma tak dobrze

Moje panny mogą biegać po całym mieszkaniu bo nie mam innych zwierząt więc i klatkę mają otwartą całą dobę. Oj....nieładnie z mojej strony bo przecież oprócz moich kudłatych babiszonów to mam jeszcze jednego zwierza-"mąż-rasy skinny"

- Zuzia&Władzia
- Kontakt:

Mój też tylko na głowie ale że skinny bardzo mi się podobają a dla męża są bleeee to tak go ochrzciłam 

- Zuzia&Władzia
- Kontakt:
Nam też się nie podobały skinny
Mąż powiedział ,że jak chore wyglądają a dla mnie te ciemne to nie świnki a mini hipopotamki. Wczoraj byłam w zoologu po jakieś ziółka dla swoich maleństw i mieli jedną skinkę na sprzedaż. O dziwo na żywo to całkiem fajne prosięta