Jackson DS, Myszor DS (Percy*TM)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Valkiria

Re: Jackson i Myszor z Gdańska (Percy*TM)

Post autor: Valkiria »

Jackson został na próbę. Chłopaki potrzebują trochę czasu żeby się dogadali. Natomast Myszor oficjalnie zostaje u nas na DS.
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Jackson wolny, Myszor DS (Percy*TM)

Post autor: Ewa i Michał »

Hm, to jakby Jackson się dogadał to wychodzi na to, że oboje w tym samym czasi "znależli" DS :) oby się Jacksonowi udało! :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Re: Jackson wolny, Myszor DS (Percy*TM)

Post autor: Beatrice »

My też trzymamy mocno!Piękne świnki z nich!Ale ja mam dziewczyny i to nosicielki chlamydiozy...A na DS u mnie też czekały ponad rok.Dobrze będzie! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Kingawww

Re: Jackson DS, Myszor DS (Percy*TM)

Post autor: Kingawww »

Jackson jest u mnie juz dwa tygodnie ;) Wlacznie chce rządzić w stadzie z Frankiem a Franek nie chce sie poddac i sa ciągłe spięcia w formie piszczenia fochów ale mimo to krwi ani latajacej sierści nie ma :think: chłopaki dostali nowa duza klatke :102: Jackson sie jeszcze troche mnie boi ale jak juz zaczyna byc głaskany to sie rozwala jak płaszczka :mrgreen: chciałabym wstawic zdjecie chłopaków ale nie wiem jak, ktos podpowie ? ;)
Valkiria

Jackson w lutym wrócił do naszego domu. Szukaliśmy mu DS własnymi kanałami i jutro udaje się na sesję próbną do potencjalnego domu. Wszyscy mamy nadzieję, że się mu w końcu uda.
Valkiria

Jackson zostaje na stałe u nas. Nie będziemy już ryzykować kolejnych porażek i stresów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”