Jackson DS, Myszor DS (Percy*TM)
Moderator: silje
Re: Jackson i Myszor z Gdańska (Percy*TM)
Jackson został na próbę. Chłopaki potrzebują trochę czasu żeby się dogadali. Natomast Myszor oficjalnie zostaje u nas na DS.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Jackson wolny, Myszor DS (Percy*TM)
Hm, to jakby Jackson się dogadał to wychodzi na to, że oboje w tym samym czasi "znależli" DS
oby się Jacksonowi udało! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Jackson wolny, Myszor DS (Percy*TM)
My też trzymamy mocno!Piękne świnki z nich!Ale ja mam dziewczyny i to nosicielki chlamydiozy...A na DS u mnie też czekały ponad rok.Dobrze będzie!

Re: Jackson DS, Myszor DS (Percy*TM)
Jackson jest u mnie juz dwa tygodnie
Wlacznie chce rządzić w stadzie z Frankiem a Franek nie chce sie poddac i sa ciągłe spięcia w formie piszczenia fochów ale mimo to krwi ani latajacej sierści nie ma
chłopaki dostali nowa duza klatke
Jackson sie jeszcze troche mnie boi ale jak juz zaczyna byc głaskany to sie rozwala jak płaszczka
chciałabym wstawic zdjecie chłopaków ale nie wiem jak, ktos podpowie ? 

Jackson w lutym wrócił do naszego domu. Szukaliśmy mu DS własnymi kanałami i jutro udaje się na sesję próbną do potencjalnego domu. Wszyscy mamy nadzieję, że się mu w końcu uda.
Jackson zostaje na stałe u nas. Nie będziemy już ryzykować kolejnych porażek i stresów.