Nie dają się i jako, że to oazy spokoju, to starają się nie zwracać uwagi na jej wybryki, ale Mała próbuje zdominować mi wszystko
 Nie dają się i jako, że to oazy spokoju, to starają się nie zwracać uwagi na jej wybryki, ale Mała próbuje zdominować mi wszystko  
Moderator: pastuszek
 Do tego Skinnka jest młoda, silna, będzie sobie starała baby podporządkować. Prędzej one jej coś zrobią niż ona im, biorąc pod uwagę ich pancerze z futra. Natomiast Skinniaki z racji braku futra są dużo bardziej gibkie, skoczne i zwinne, szybsze w reakcjach, więc szanse są wyrównane. Weź spryskiwacz i gdyby brała się do gryzienia, to jej w kark psiknij. Nie rezygnuj. U mnie darły ryje z tydzień przy pierwszym łączeniu, a łączyłam 4 na raz. Jolka widziała co się działo
 Do tego Skinnka jest młoda, silna, będzie sobie starała baby podporządkować. Prędzej one jej coś zrobią niż ona im, biorąc pod uwagę ich pancerze z futra. Natomiast Skinniaki z racji braku futra są dużo bardziej gibkie, skoczne i zwinne, szybsze w reakcjach, więc szanse są wyrównane. Weź spryskiwacz i gdyby brała się do gryzienia, to jej w kark psiknij. Nie rezygnuj. U mnie darły ryje z tydzień przy pierwszym łączeniu, a łączyłam 4 na raz. Jolka widziała co się działo   Potem podłączałam jeszcze 3 kolejne, najspokojniej było tradycyjnie z maluchami, ale za to potem wchodziły w okres hormonów i dojrzewania i też były bitki i wrzaski. Nie udało mi się jedynie połączyć reszty bab z Maggie, ale Maggie skakała na pozostałe jak sęp z powietrza, zderzały się w powietrzu, potem szła kula ognia przez cały pokój, zaczęły się mocno okaleczać i przy niej jedynej odpuściłam. Siedzi z kastratem. A co do Twoich bab, to albo się podporządkują, albo wkurzą w końcu i jej wtłuką. Musisz przeczekać.
 Potem podłączałam jeszcze 3 kolejne, najspokojniej było tradycyjnie z maluchami, ale za to potem wchodziły w okres hormonów i dojrzewania i też były bitki i wrzaski. Nie udało mi się jedynie połączyć reszty bab z Maggie, ale Maggie skakała na pozostałe jak sęp z powietrza, zderzały się w powietrzu, potem szła kula ognia przez cały pokój, zaczęły się mocno okaleczać i przy niej jedynej odpuściłam. Siedzi z kastratem. A co do Twoich bab, to albo się podporządkują, albo wkurzą w końcu i jej wtłuką. Musisz przeczekać. Nie ma bezpośrednich walk, a to już moje 3 łączenie. Tequilla i Pianka wyraźnie się jej boją, Malibu to alfa i bardzo wątpię, żeby ktokolwiek miał ją zastąpić
 Nie ma bezpośrednich walk, a to już moje 3 łączenie. Tequilla i Pianka wyraźnie się jej boją, Malibu to alfa i bardzo wątpię, żeby ktokolwiek miał ją zastąpić  

Piękna jest
  Piękna jest   

⬇
 ⬇

Ja nie wiem co z nimi jest "nie tak", teraz śpią wszystkie obok siebie, żadna żadnej nie goni, czasem Kali pogoni Baranka, czasem Baranek Kali, ale żadnych pisków, bardzo spokojnie wszystkie
 Ja nie wiem co z nimi jest "nie tak", teraz śpią wszystkie obok siebie, żadna żadnej nie goni, czasem Kali pogoni Baranka, czasem Baranek Kali, ale żadnych pisków, bardzo spokojnie wszystkie