Moje szyneczki ;)
Moderator: silje
Re: Moje szyneczki ;)
Tak z innej beczki teraz.... jak tam twoje kantki-wyprasowały się 

No same się niestety nie wyprasowały...
Ale że na widok chłopa skacze mi ciśnienie, to zaraz po tym jak wrócił z pracy(sekundę po wejściu) rzuciłam się w wir prasowania i nawet szybko mi poszło...

Ale że na widok chłopa skacze mi ciśnienie, to zaraz po tym jak wrócił z pracy(sekundę po wejściu) rzuciłam się w wir prasowania i nawet szybko mi poszło...

Oooo....to masz tak samo jak ja
Mi narazie małż ciśnienia nie podnosi więc w szafie rośnie piramida do prasowania

Mi narazie małż ciśnienia nie podnosi więc w szafie rośnie piramida do prasowania

Mam wrażenie, że to jest jego życiowa misja...maruda stara...
Na szczęście ostatnio zaczął się zachowywać jak stara baba tzn. zaczął obsesyjnie oglądać serial, co kupuje mi 2-3h świętego spokoju...znaczy: Siedzi i się gapi i przede wszystkim SIĘ NIE ODZYWA i nic nie chce..
Jak to mawiała mój babcia- miłość jest gorsza od sraczki!
Na szczęście ostatnio zaczął się zachowywać jak stara baba tzn. zaczął obsesyjnie oglądać serial, co kupuje mi 2-3h świętego spokoju...znaczy: Siedzi i się gapi i przede wszystkim SIĘ NIE ODZYWA i nic nie chce..
Jak to mawiała mój babcia- miłość jest gorsza od sraczki!

Mój małż czasem lubi walnąć focha i wtedy też mam błogi spokój bo dwa tygodnie się nie odzywa więc mam taki nieplanowany urlop od niego

Wracając do świń...patrzę mu ciągle w ten ryj, jakbym się spodziewała, że zęby z dnia na dzień odrosną
.
Ale widzicie jak on biedny bez tych zębów wygląda i jak go w papce kąpię

Ale widzicie jak on biedny bez tych zębów wygląda i jak go w papce kąpię

Biedne ma to pysio teraz
Zęby odrosną a teraz choć bezzębny i tak jest piękny

Zęby odrosną a teraz choć bezzębny i tak jest piękny

I waleczny. Wije się jak oszalały, jak go papką morduję.
Myślę, że jak chociaż kawałek ząbka się wyłoni, to już sam całkowicie będzie szamał.
Myślę, że jak chociaż kawałek ząbka się wyłoni, to już sam całkowicie będzie szamał.
Na pewno będzie wolał cokolwiek jeść sam niż te twoje papki którymi więcej go umalujesz niż nakarmisz