Czoko i Mustang z dzikiej doliny- w domu stałym [Jaworzno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- wolni [Jaworzno]

Post autor: Ewa i Michał »

Cudny kolorek chłopaki mają :love: aż dziw, że niespokrewnieni, bo naprawdę podobni są :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Takie piękne słodziutkie mordenki! :buzki: Za tak samo słodkie życie :fingerscrossed: :fingerscrossed: :!:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Podbijamy Facebooka z nosaczami :lol: Chłopaki dalej czekają, nikt się o nich nie pyta. Są tak zgrani jak rzadko kiedy się zdarza wśród samców. Energia ich rozpiera. Leczenie wszołów już skończone, mały Czoko pięknie przybiera, a Mustang jest taki śliczny :love: Szukamy domu pełną parą!
alis094

Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- do adopcji [Jaworzno]

Post autor: alis094 »

Witam serdecznie mam Zenusia kurcze ależ fajnie bysie czuł z takimi chłopakami ale klatka kurcze na 3 chłopaków 120cm to za mało eh :( I Chyba stada powyżej dwóch samców nie wchodzą w grę :(
anmitsu

alis094 pisze:Witam serdecznie mam Zenusia kurcze ależ fajnie bysie czuł z takimi chłopakami ale klatka kurcze na 3 chłopaków 120cm to za mało eh :( I Chyba stada powyżej dwóch samców nie wchodzą w grę :(
Alis094 stadka złożone z 3 samców są trudne do utrzymania, charaktery musza się bardzo dobrze zgrać żeby takie stado funkcjonowało, ale nie jest to niemożliwe. 120 cm na trzech samców może być za małym metrażem, ja mam 4 samców- ojca z 3 synami w klatce 2 metry na metr plus piętro. Zapraszamy Cię do obejrzenia innych pojedynczych samczyków na forum, jestem pewna że znajdziesz tego właściwego dla siebie i Zenka :) pozdrawiamy Cię serdecznie!

I pokazujemy nasze wdzięki. Czoko pięknie się wybarwil i przybrał u nas ze 360g do 500g. Jest teraz pięknym prosiaczkiem
Tylko chętnych domków brak
Obrazek
Uwierzycie ze to Czoko? :shock: Pyszczek zrobił się okrąglejszy kiedy przybrał, oczka już tak nie wybałuszone, mały był dużo za chudy jak na swój wiek.
Obrazek
Obrazek
I Mustang jak zawsze cudny
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Chłopaki dalej się bardzo uwielbiają, leżą obok siebie tak zgodnie ze aż jestem w szoku. I te ich czułości, lizanie uszu.. :love:
alusianatusia

Post autor: alusianatusia »

Dzień dobry! Jest chętny dom. Wyślę wiadomość na podany mail.
anmitsu

Czoko i Mustang znaleźli super dom :) Czekamy na wizytę przedadopcyjną, za którą dziękujemy Ognistej Kozie :buzki:
Mam jednak złe wieści od doktor Olgi, kolejna świnka spokrewniona z chlopakami z tego przekazania ma kamień w pęcherzu :(
anmitsu

Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- zarezerwowani [Jaworzn

Czoko i Mustang pojechali dzisiaj do nowego domu, razem z Panią Joanną i jej córką :jupi: Panie przyjechały po chłopaków aż z Ostrowa Wielkopolskiego, 4h drogi w jedną stronę. Takich opiekunów szukamy! Chłopcy zadomowieni a my pozdrawiamy nowy dom!
Za eskpresową wizytę przedadopcyjną, wyprawę z Wrocławia dziękujemy Ognistej Kozie! :buzki:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Czoko i Mustang z dzikiej doliny- zarezerwowani [Jaworzn

Post autor: Ewa i Michał »

Brawo Ty! :jupi: niech się chłopakom dobrze mieszka! :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”