Złocieńka/ Mińsk Maz./
Moderator: silje
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Złocieńka, śliczna panienka/ Mińsk Maz./W-wa
Złocienka wśród zlocieni! Cudowna dziewczynka!

- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
Gaja
- Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
- Kontakt:
U Złocieńki wszystko w porządku. Wczoraj wróciliśmy z tygodniowego wyjazdu ( zwierzyniec został pod opieką sąsiadki ) i muszę przyznać, że bardzo mnie zaskoczyło jak przez ten czas Złocieńka ładnie urosła i się zaokrągliła
Malutka już nie jest taka wcale malutka 
-
Gaja
- Kontakt:
Złocieńka ma się dobrze. Koniec lata to ulubiona pora świnek - nie dość, że sezon na pyszne warzywka i owoce, to i "Duża" ( czytaj "służąca") zawsze jakieś "zielone" podrzuci - trawka, mlecze, koniczynka, babka - tyle jest tego dobrego! Mało jednak wybiegów na świerzym powietrzu w tym roku było, bo albo za gorąco albo padało. A jak pogoda w sam raz, to się "Duży" z "" Dużą" zabrali za odnawianie i malowanie płotków, więc spacerów na trawce też nie ma. Ot, świńskie życie. A Złocieńka poleca się do adopcji 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To fotki byśmy chcieli 
-
Gaja
- Kontakt:
Będąsosnowa pisze:To fotki byśmy chcieli
Złocieńka ma wstępną rezerwację dla Pani Katarzyny. Dziś dzwoniła też w sprawie adopcji Pani Mariola, którą zapisuję na listę rezerwową potencjalnych DS dla świneczki
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Złocieńka/ Mińsk Maz./rezerwacja
To trzymam kciuki
A domek z jedną koleżanką czy kilkoma?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Gaja
- Kontakt:
Koleżanka będzie jedna. Ale domek zapowiada się fantastycznyDzima pisze:To trzymam kciuki![]()
-
Gaja
- Kontakt:
We wtorek miałam jechać na Wpa do Pani Katarzyny, do Siedlec i zabrać od razu Złocieńkę do nowego domku. Pani Katarzyna poprosiła jednak o przesunięcie tego terminu, chciała jeszcze udać się ze swoją świnką do weterynarza, na wizytę kontrolną, tak na wszelki wypadek... A potem dostałam informację, że u lekarza okazało się, że samiczka to jednak chłopak.. . No cóż, bywa, takie pomyłki się zdarzają
. Dziwi mnie jednak, że Pani Kasia przestała się odzywać, odkąd zaproponowałam jej adopcję samczyka, a przecież, jak widziałam na zdjęciach, w domu już pojawiła się nowa, ogromna klatka i wiele luksusowych mebelków...
Drugą chętną do adopcji Złocieńki była Pani Mariola z okolic Warszawy, do której na wpa miała już jakiś czas temu pojechać Beatrycze (
), ale Pani przełożyła wizytę...
Złocieńka znów wolna
, przenosimy wątek. Zdjęcia niebawem.
Drugą chętną do adopcji Złocieńki była Pani Mariola z okolic Warszawy, do której na wpa miała już jakiś czas temu pojechać Beatrycze (
Złocieńka znów wolna
-
Gaja
- Kontakt: