Ja swoim kupuję siano węgrowskie. Najbardziej im smakuje ziołowe i miętowe.
Moderator: pastuszek
rosną w mgnieniu oka, nie wiem kiedy to się stało w ogóle, zwłaszcza Alfie i dziękuję za informację o sianku!martuś pisze:Ale chłopcy już duzi![]()
Ja swoim kupuję siano węgrowskie. Najbardziej im smakuje ziołowe i miętowe.
u mnie remontu nie będzie po przeprowadzce, ani przed nią, dopiero po jakimś czasie rodzice planują stopniowo pokój po pokoju jak pieniądze będą, a gdy będzie w moim pokoju to świnki przeniosę do innego pomieszczenia żeby tej farby nie wdychały, a przeprowadzkę organizuję tak że świnki przewozimy na samym końcu przynajmniej ja mam taki zamysł i muszę rodzicom przekazać, przewiozę je w transporterze a klatka pojedzie w ciężarówce bo tata z pracy swojej pożycza ciężarówkę, przewóz świnek to w sumie najprostsza część całej przeprowadzkisophiee pisze:Jakie słodkie świnki. Mnie przeprowadzka czeka dopiero za 1,5 roku ale od razu się zapytam jak to zorganizujecie ze świnkami? Nas czeka jeszcze wykończenie całego mieszkania.
Czekam na foto nowej klatki. Też mamy MaxiZoo obok siebie tak swoją drogą, a teraz jeszcze mają wyprzedaże.
no to chyba już nie ma tej promocji bo nie widziałam przecen na domki hahasophiee pisze:Na karmę w MaxiZoo chyba nie ma promocji, ale za to na pewno jest na domki, legowiska, tunele itd. Chyba, że już się skończyła, bo byliśmy tam jakiś tydzień temu![]()
W zasadzie ten pomysł z remontem pokój po pokoju nie jest zły. My najpierw planujemy najpotrzebniejsze - kuchnia, łazienki, zrobienie podłóg i gruntowanie, malowanie wszystkich ścian. Już się boję, ale może niepotrzebnie. Daj znać jak to wyszło z przeprowadzką.
no to widocznie mnie to ominęło, pechDzima pisze:Podobno były przeceny na domki, bo Aneta914 wzbogaciła się o nowy duży domek
no to mnie uspokoiłaś trochęmartuś pisze:Też dość długo miałam zeszyt ale później mi się odechciało i przy każdym ważeniu robię zdjęcie![]()
Alfie jaki dumny ze swojej wagi![]()
Crispyego na razie obserwuj bo może mniej zjadł albo więcej nabobczył lub przed ważeniem się wysikał20 g to nie jest duży spadek.