dwaj panowie w średnim wieku do adopcji razem
ONYX - długowłosy, biało-czarny
wiek - ok. 5 lat, urodzony: listopad 2015r
- płeć - samiec
- nr adopcyjny: 5309
- stan adopcyjny: WOLNY
- historia zwierzęcia, przebyte choroby - Onyx został oddany do zaprzyjaźnionego gabinetu weterynaryjnego razem z dwójką kolegów. Był bardzo chudziutki - 725g. Podstawowe badania wykazały łupież i podwyższone parametry wątrobowe - obecnie zdrowy
KOKS- gładkowłosy, czarny
wiek - ok. 5,5 lat, urodzony: lipiec 2015r
- płeć - samiec
- nr adopcyjny: 5311
- stan adopcyjny: WOLNY
- historia zwierzęcia, przebyte choroby - Koks został oddany do zaprzyjaźnionego gabinetu weterynaryjnego razem z dwójką kolegów. Jest drobny - 850g. Podstawowe badania wykazały łupież i podwyższone parametry wątrobowe - obecnie zdrowy
# miejsce, w którym przebywają świnki oraz u kogo - Gollum, Warszawa
# informacje dotyczące diety: VL CN, CC, sianko, zioła wszelkie, warzywa
# kontakt do osoby decyzyjnej – pw lub joagna@poczta.onet.pl
# informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - Jolka
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 120cm długości), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana. Osoby chętne do adopcji świnki, proszone są o współpracę, a nie tylko stawianie wymogów
Szanowni Państwo,
przedstawiam dwóch uroczych panów, którzy już niedługo będą szukać domu!!
Tworzą ciekawą parę - Koks - lubi alfować, terkotać, Onyx - grzeczny i spokojny, całkowicie olewa władcze zapędy kolegi.
Żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać tego, co Onyx ma na głowie

Panowie mają wspólne zainteresowania - głównie jedzenie i spanie. Na nic innego nie starcza im czasu. Lubią przeciskać się pod mebelkami i między sobą nawzajem. Dużo jedzą i bobkują. Koks to żywe srebro - mimo wieloletniej praktyki dużo czasu zajmuje mi złapanie go. Onyx jest miłośnikiem miękkich kącików do spania. Czy już wspomniałam o ich nadprzeciętnym apetycie?