Eli [DS], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Joan

Re: Eli [wolna], Figo i Fagot [wst.rez.] [CHORZÓW]

Post autor: Joan »

Granvelle, przykro mi, ja tez od pierwszego rzutu okiem zakochałam sie w Elince, jest przeslodka :(
elka_w

Post autor: elka_w »

Joan pisze:Jupiiiiiiii :):):):):):):):):) ale sie cieszymy, w takim razie od jutra zaczynamy przygotowywać wyprawkę dla chlopakow, nareszcie mozna napisać NASZYCH chlopakow :):):):):):):)
Elka, co prawda zaatakował Cię dzis pewien samiec u mnie, ktoremu sie będziesz śniła po nocach haha ale do węża to ja sie stanowczo nie przyznaję. :P
Oj Joan ma tak pięknego spaniela ehhh śliczny i pasował do mojej torebki :laugh: :buzki: :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Eli jest wyjątkowa, nie płakała przy pobieraniu krwi, nawet jak jej golono łapkę. ;-)

Wydaje mi się, znaczy się mam taką nadzieję, że Eli też jest zarezerwowana ;-)

Emilko, też mi strasznie przykro. Ale wierzę, że parka którą adoptujesz przyniesie Ci też ogromną radość. :buzki:
Obrazek
Joan

Ja najchętniej to bym wzięła chłopaków z mamą razem, bo mój syn nie może przeżyć że wydzieram matce dzieci, tylko że pewnie mama zadowolona że ich już nie ma na głowie :?
Joan

Elka, zawsze mogę Ci wypożyczyć tego wariata jak znowu będziesz mieć tą torebkę :lol:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Kontakt:

Joan pisze:Ja najchętniej to bym wzięła chłopaków z mamą razem, bo mój syn nie może przeżyć że wydzieram matce dzieci, tylko że pewnie mama zadowolona że ich już nie ma na głowie :?
Tylko tyle, że maluchy mamie zrobią maluchy, które potem zrobią mamie maluchy itp. :D Mamusia szczęśliwa że dzieciaków już na głowie nie ma :lol:
Obrazek
Joan

Ciekawa jestem czy maluchy juz przejawiają jakieś pierwsze oznaki charakteru? Różnią się jakoś zachowaniem? Mają jakieś wyraźne preferencje wyposażenia klatki?
No i najważniejsze dla nas pytanie, jaką mają teraz wagę i ile szacunkowo zajmie im czasu do osiągnięcia 400g?
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Joan pisze: Mają jakieś wyraźne preferencje wyposażenia klatki?
ja ich nie znam tak dobrze a potrafię odpowiedzieć na pytanie :szczerbaty:
norki, hamaki, pełna micha żarcia, duuużo pachnącego sianka :szczerbaty: :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Joan

tak jak podejrzewałam :laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Kontakt:

Joan, jutro zrobię Ci obszernie odpowiem na pytanie, obecnie jestem w trakcie robienia bazarku a nie chcę Ci odpisywać "na odwal" :) Chłopcy rosną i wagę 400 g na pewno osiągną w ciągu tygodnia? Dwóch?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”