Eli [DS], Figo i Fagot [DS] [CHORZÓW]
Moderator: silje
Re: Eli [wolna], Figo i Fagot [wst.rez.] [CHORZÓW]
Granvelle, przykro mi, ja tez od pierwszego rzutu okiem zakochałam sie w Elince, jest przeslodka 

Oj Joan ma tak pięknego spaniela ehhh śliczny i pasował do mojej torebkiJoan pisze:Jupiiiiiiii:):):):):):):):) ale sie cieszymy, w takim razie od jutra zaczynamy przygotowywać wyprawkę dla chlopakow, nareszcie mozna napisać NASZYCH chlopakow
:):):):):):)
Elka, co prawda zaatakował Cię dzis pewien samiec u mnie, ktoremu sie będziesz śniła po nocach haha ale do węża to ja sie stanowczo nie przyznaję.

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Eli jest wyjątkowa, nie płakała przy pobieraniu krwi, nawet jak jej golono łapkę. 
Wydaje mi się, znaczy się mam taką nadzieję, że Eli też jest zarezerwowana
Emilko, też mi strasznie przykro. Ale wierzę, że parka którą adoptujesz przyniesie Ci też ogromną radość.

Wydaje mi się, znaczy się mam taką nadzieję, że Eli też jest zarezerwowana

Emilko, też mi strasznie przykro. Ale wierzę, że parka którą adoptujesz przyniesie Ci też ogromną radość.

Ja najchętniej to bym wzięła chłopaków z mamą razem, bo mój syn nie może przeżyć że wydzieram matce dzieci, tylko że pewnie mama zadowolona że ich już nie ma na głowie 

Elka, zawsze mogę Ci wypożyczyć tego wariata jak znowu będziesz mieć tą torebkę 

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Tylko tyle, że maluchy mamie zrobią maluchy, które potem zrobią mamie maluchy itp.Joan pisze:Ja najchętniej to bym wzięła chłopaków z mamą razem, bo mój syn nie może przeżyć że wydzieram matce dzieci, tylko że pewnie mama zadowolona że ich już nie ma na głowie

Ciekawa jestem czy maluchy juz przejawiają jakieś pierwsze oznaki charakteru? Różnią się jakoś zachowaniem? Mają jakieś wyraźne preferencje wyposażenia klatki?
No i najważniejsze dla nas pytanie, jaką mają teraz wagę i ile szacunkowo zajmie im czasu do osiągnięcia 400g?
No i najważniejsze dla nas pytanie, jaką mają teraz wagę i ile szacunkowo zajmie im czasu do osiągnięcia 400g?
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja ich nie znam tak dobrze a potrafię odpowiedzieć na pytanieJoan pisze: Mają jakieś wyraźne preferencje wyposażenia klatki?

norki, hamaki, pełna micha żarcia, duuużo pachnącego sianka

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Joan, jutro zrobię Ci obszernie odpowiem na pytanie, obecnie jestem w trakcie robienia bazarku a nie chcę Ci odpisywać "na odwal"
Chłopcy rosną i wagę 400 g na pewno osiągną w ciągu tygodnia? Dwóch?