109 euro to naprawdę dobra cena! Jak Ty to znalazłaś????? Szok!!!
Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
-
Ewaunia
Re: Zdjęcia naszych klatek
Nadia jeśli chodzi o schodki to ja je wyłożyłam drybedem. U góry zrobiłam w nim dziurki i przymocowałam opaskami samozaciskowymi, mój mąż ma ich setki. Mam dwie takie nakładki na schodki. Jak są zasikane to przecinam opaski, zakładam nowy kożuszek i nowe opaski. Jutro zrobię zdjęcia to wstawię.

- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
nadia79 czy twoje świnki same wchodziły i schodziły z półek w Toddy Rolla?
Dawna grenouille 
-
Ewaunia
Wiem, że to pytanie do mnie, ale się wetnę.
Moje świnki nie mają żadnego problemu z wchodzeniem ani ze schodzeniem po tej drabince.
Moje świnki nie mają żadnego problemu z wchodzeniem ani ze schodzeniem po tej drabince.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nadia dogadałaś się po angielsku?nadia79 pisze:
Ewaunia, jak miło widzieć i wiedzieć, że ktoś jest tak samo zadowolony z Toddy Rolla jak ja. Własnie sprzedałam taką 120 i czekam na 150. Na polskiej stronie zooplusa jej nie ma, ale jest na stronie niemieckiej, słowackiej itp. Ja w ostateczności wybrałam rosyjską, bo wychodziło najtaniej, 109 euro, a koszty przesyłki do Polski są gratis, korzystają z DHL-u lub GLS-u.
http://www.zoochic-eu.ru/shop/tovary_dl ... 0sm/194853
Warto pomyśleć nad taką...
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nie wiem jak jest w 150 cm. Ja mam 120 i moje świnki bardzo nie chętnie się wdrapywały na górę. Kilka razy próbowałam skusić je ogórkiem, i nawet poskutkowało ale zamiast zejść po kładce to one zeskakiwały
(mało na zawał nie zeszłam) i jedna półkę zdjęłam, a drugą podczepiłam wyżej i robi za półkę na jedzenie.
Poza tym ta otwierana górna klapka kilka razy spadła mi na głowę jak wyciągałam coś ze środka
, więc ją odkręciłam.
Teraz klatka wygląda tak:

I powoli rozglądam się za większą
Poza tym ta otwierana górna klapka kilka razy spadła mi na głowę jak wyciągałam coś ze środka
Teraz klatka wygląda tak:

I powoli rozglądam się za większą
Dawna grenouille 
- Dzima
- Kontakt:
Śliczna i schludna
Czy na pewno mieszkają w niej świnie?
(
)

To rozglądamy się razemgrenouille pisze: I powoli rozglądam się za większą
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
nadia79
Trapik trzeba było wyłożyć matą łazienkową, bo po oryginalnym się ślizgały. Na początku trzeba było je przyzwyczaić, więc kusiłam jedzeniem, na półce zrobiłam im kuchnięgrenouille pisze:nadia79 czy twoje świnki same wchodziły i schodziły z półek w Toddy Rolla?
Zamówienie robiłam przez rosyjską stronę, korzystałam z translatora googleDzima pisze:Nadia dogadałaś się po angielsku?nadia79 pisze:
Ewaunia, jak miło widzieć i wiedzieć, że ktoś jest tak samo zadowolony z Toddy Rolla jak ja. Własnie sprzedałam taką 120 i czekam na 150. Na polskiej stronie zooplusa jej nie ma, ale jest na stronie niemieckiej, słowackiej itp. Ja w ostateczności wybrałam rosyjską, bo wychodziło najtaniej, 109 euro, a koszty przesyłki do Polski są gratis, korzystają z DHL-u lub GLS-u.
http://www.zoochic-eu.ru/shop/tovary_dl ... 0sm/194853Czyli wychodzi na to, że za 400zł da się kupić 150kę
Przesyłka gratis
!?
Warto pomyśleć nad taką...
-
sysa90
ja nie mam klatki bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby moje 'pieski: były zamknięte. Narazie wygląda tak ale przechodzi etap odpicowania.

- Dzima
- Kontakt:
Fajny pomysł
A z czego jest ten wybieg/zagroda zrobiona? Polipropylen? 
Pyrka
Za TM
Za TM
-
karolinaa
Sylwia, tak właśnie świnki powinny mieszkać: wielki kojec z wyjściem na pokój
Świetnie im to wszystko urządziłaś! Nie wyobrażam sobie, żeby mogły trafić lepiej
Zwłaszcza, że to jasie-wędrowniczki
Załóż im koniecznie wątek w dziale "moje świnki"