Mam pytanie: ile przecietnie swinka powinna wypijac wody dziennie? Bo moja Neska ostatnio pobila swoj rekord w piciu bez przerwy; 15 min non stop. Nie wiem czy ona bawi sie ta kulka czy po prostu jej sie tak chce pic :/
Moderator: Dzima

Nie mieszka samapucka69 pisze:A sama mieszka ? Jeśli tak to może być z nudów.
Istotne też jest - ile wypiła. Może bawi się kulką.
 mieszka z Tosia. Co chwile slychac jak pije, non stop pije. Butelka 320 ml wystarcza im na jeden dzien, Tosia rzadziej pije wiec okolo 3/4 to Neska wypija :/
 mieszka z Tosia. Co chwile slychac jak pije, non stop pije. Butelka 320 ml wystarcza im na jeden dzien, Tosia rzadziej pije wiec okolo 3/4 to Neska wypija :/ On złapie rurkę i "zawiesza się" na parę minut w tym czasie woda kapie, kapie i kapie...
  On złapie rurkę i "zawiesza się" na parę minut w tym czasie woda kapie, kapie i kapie...    Chociaż mam też świnkę, która miała problem z nerkami i do dzisiaj dużo pije. Z tego powodu kupiłam poidełko 600 ml i przy dwóch świnkach mam teraz na max dwa dni.
 Chociaż mam też świnkę, która miała problem z nerkami i do dzisiaj dużo pije. Z tego powodu kupiłam poidełko 600 ml i przy dwóch świnkach mam teraz na max dwa dni. Poza tym nie widzę jakichś dziwnych zachowań, dlatego nie biegłam od razu do lekarza, ale zaniepokojona jestem bardzo. Ktoś miał do czynienia z czymś takim?
 Poza tym nie widzę jakichś dziwnych zachowań, dlatego nie biegłam od razu do lekarza, ale zaniepokojona jestem bardzo. Ktoś miał do czynienia z czymś takim?