Zośka (*), Julka i Jagódka (rezerwacja) - małe łobuzy

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
joasior

Re: Zośka (rez.), Julka i Jagódka - małe łobuzy

Post autor: joasior »

No niestety Beth nie może bo jest bez auta. :( Chyba będę musiała sama się wybrać początkiem grudnia jak nikt się nie znajdzie.
cathe

Post autor: cathe »

A z której części Rybnika pochodzi Beth? Mogę pojechać po nią do Rybnika - w tygodniu w godzinach 17-21, w weekend kiedy bądź, natomiast akurat w ten weekend mam dużo na głowie. Ewentualnie jakiś transport załatwię. ;)
Mam jeszcze pytanie - czy wizyta przed-adopcyjna musi być koniecznie w naszym domu? Ja wiem, że musicie sprawdzić warunki jakie panują w domu itd. Nie ukrywam, że patrzę na te dwie perełki i chciałabym, aby przed świętami były już u nas. ;) Jeśli jest taka opcja to możemy wybrać się i do Bielska - na wizytę i po świnki.
joasior

No raczej konieczne jest sprawdzenie warunków u przyszłego DS. Napisze Beth i powiem, żeby w razie czego napisała do Ciebie. Jak nie to sama się wybiorę. ;) A przed świętami na pewno świnki będą u Ciebie. O to się nie martw. :)
cathe

Post autor: cathe »

I jak tam, wiadomo już coś?
joasior

A tu dziewczyny jeszcze z mamami. Spóźnione ale zapomniałam wcześniej o tej sesji. :ups:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

A dałaś ją na FB do Alicji?
joasior

No nie. A miałam dać? Bo te zdjęcia to strasznie słabo wyszły. One ruszały się z prędkością światła, a w kuchni trochę ciemno jest i aparat nie nadążył. ;)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

joasior pisze:No nie. A miałam dać? Bo te zdjęcia to strasznie słabo wyszły. One ruszały się z prędkością światła, a w kuchni trochę ciemno jest i aparat nie nadążył. ;)
No koniecznie, tylko który to miesiąc był? Jesteśmy zobowiązani wobec sponsoró
joasior

No ja nic o tym nie wiedziałam. To była sierpniowa paczka (przynajmniej tak jest w wątku Niezłego ziółka) ale dostałam ją w październiku, jakoś w połowie :think:
aga666

Post autor: aga666 »

Ale mamusie z tych Radwańskich :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”